Logo
Reklama

Dolmadakia sú PLNENÉ VÍNNE LISTY: A my máme SUPER RECEPT priamo od Gréka!

Grécke Bistro Suvlaki nám venovalo parádny recept na plnené vínne listy.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Listy môžete okrem ryže naplniť mletým mäsom a rôznymi bylinkami. U nás ich podávame ako prílohu, predjedlo aj ako hlavné jedlo," hovorí grécky šéfkuchár Yiannis z vychyteného bistra Suvlaki.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás