Logo
Reklama

Dokonale mäkký a vláčny chlieb? Skúste japonský Shokupan podľa Petry Tóthovej

Petra Tóthová sa podelila o recept na Japonský mliečny chlieb
SHOKUPAN (šokupan). Nadýchaný a ľahký ako obláčik.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama

Nina Smiešna

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Shokupan nie je len obyčajný japonský chlieb – je to kulinársky zážitok, ktorý spája jemnosť, chuť a tradíciu. Pipravte si ho podľa receptu Petry Tóthovej.

Diskusia

(0)

Autor článku

Nina Smiešna

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo miluje odmalička a prácu v Dobrom jedle si vysnívala už dávno. Lásku k jedlu a písaniu spojila do jedného a teší sa na všetky chuťovky, ktoré si vďaka nej prečítate. Rada skúša nové recepty, nebojí sa netradičných kombinácií a nikdy nepohrdne šálkou kvalitnej kávy. Gastronómia ju vždy priťahovala, niekoľko rokov sa venovala pečeniu v pekárni a v kuchyni trávi i dnes najviac času.
Výber pre vás