Logo
Reklama

Čo dnes na večeru? TOP DOMÁCE RAVIOLY od Coolinarov!

Domáce plnené ravioly od Kamila a Mišky chutia úžasne!

Zdroj: Coolinári

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Zalejte ich olivovým olejom a zasypte obľúbenou zmesou čerstvých byliniek. My sme použili jedlé kvety a vločky čili. Dochuťte čerstvo mletým čiernym korením a podávajte!" hovoria manželia Kamil a Miška, známi foodblogeri, ktorých poznáte ako Coolinarov. Ich recept musíte vyskúšať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás