Logo
Reklama

Čo dnes na raňajky? Táto lahodná francúzska hrianka vám spraví deň!

Francúzska citrusová hrianka

Zdroj: Marek Bartoš/Gurmet

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sľubujeme, pomarančový sirup a mandľová pasta urobia skvost z akéhokoľvek staršieho pečiva. A tieto francúzske hrianky si doma zamilujete!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás