Logo
Reklama

Božský créme brûlée z vychytenej cukrárne v Bratislave: Barbora má SUPER RECEPT!

Barbora Puškáčová z vychytenej cukrárne v Bratislave Le Miam.

Zdroj: Robo HUBAC

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Dezert je odmena, skrášlenie dňa, sladká bodka, čerešnička na torte. Ja a sladké? Vždy a všade!“ Hneď ako vojdete do cukrárne Le Miam, nemusíte zatiaľ ani nič ochutnať, pochopíte, že všetko platí – sladké remeslo je Barborinou naozajstnou vášňou.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás