Logo
Reklama

Bože, TO JE DOBROTA: Slivkové CESTENICE z Myjavy upečte podľa babičky Adama Pavlovčina!

Slivkové cestenice od starkej z Myjavy.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Jednoduché, no božské koláčiky z myjavských kopaníc, kraja slivkových sadov, nám piekla celú sezónu. Voňali rozprávkovo a zvrchu neuveriteľne chrumkali,“ zaspomínal si spevák Adam Pavlovčin alias Adonxs. A venoval nám rodinný recept!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás