Logo
Reklama

Babičkin TRHANEC zo známeho bistra ŽUFAŇA: Skvelý RECEPT, vyskúšajte!

Kočky z obľúbeného bistra Žufaňa nám venovali recept na parádny trhanec po babičke.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jana a Eva spolu varili už ako malé dievčatká na škôlkarskom dvore. Dnes sú spolumajiteľky obľúbeného bistra Žufaňa a kuchtiť „staré dobroty“ šibalsky, po svojom, ich baví stále rovnako. Vyskúšajte tento ich parádny RECEPT!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás