Logo
Reklama

Babičkin MARHUĽOVÝ POSÚCH z Jelky: FOTORECEPT overený rokmi si odložíte!

Posúchy z Jelky - na návšteve v obci jelka, kde domáci pre mesačník Dobré Jedlo prichystali niekoľko tradičných posúchov na sladký i slaný spôsob.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Aby sa vám podaril, doprajte mu čas. Cesto na posúchy treba ručne miesiť, trpezlivo aj dvadsať minút, kým sa pekne neodlepí od misy. A potom ho nechať riadne vykysnúť,“ radí Monika z Jelky, ktorá nám venovala starý rodinný recept na tamojší vychýrený posúch. Určite si ho doma upečte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás