Logo
Reklama

Ako uvariť čo najlepšiu KAPUSTNICU: Tieto rady vám pomôžu!

Vianočná kapustnica.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V niektorých rodinách sa kapustnica varí bez mäsa, s hríbmi a so sušenými slivkami. Pre sviatočnejšiu verziu pridajte viac druhov mäsa – bravčové koleno, údené plece a klobásku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás