Logo
Reklama

Ako pripraviť dokonalý DOMÁCI KEČUP? Nech ani paradajka nevyjde nazmar!

Domáci kečup

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Výroba domáceho kečupu je jednoduchá, ak dodržíte správne kroky a venujete pozornosť detailom. V tomto článku vám ponúkame praktické rady a tipy, ktoré vám pomôžu vytvoriť kečup, ktorý si zamiluje celá rodina.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás