Logo
Reklama

Ako NAJLEPŠIE pripraviť VIANOČNÉHO KAPRA: S týmito radami bude FANTASTICKÝ!

Šalát s kaprom na Vianoce.

Zdroj: Dobré jedlo/Robo HUBAČ

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čerstvý kapor je základ – mal by mať jasné oči, vlhké šupiny a jemný rybí zápach. A čo ďalej? Prečítajte si super tipy, ako čo najlepšie pripraviť vianočného kapra!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás