Logo
Reklama

Ako na ODPAĽOVANÉ CESTO: Finalisti z Pečie celé Slovensko to zvládli na jednotku!

V 11. epizóde štvrtej série Pečie celé Slovensko sa finalisti popasovali s odpalovaným cestom.

Zdroj: STVR

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Finalisti Pečie celé Slovensko sa popasovali s odpaľovaným cestom. Piekli z neho slané veterníčky a ďalšie dobroty. Pripravte si aj vy doma niečo dobré z odpaľovaného cesta.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás