Reklama

3x jarné nátierky, jedna lepšia ako druhá: Hrášková, vajíčková alebo špargľová?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    FANTASTICKÉ NÁTIERKY: Šéfkuchári a blogeri nám dali svoje NAJ RECEPTY
    Zdroj: NMH

    Špargľová nátierka

    4 porcie, príprava 15 minút

    POTREBUJETE:

    • 200 g zelenej špargle
    • 100 g fety
    • 50 g zmäknutého masla
    • 2 vajcia natvrdo
    • štava z citróna
    • trocha čerstvého nasekného kôpru (nemusí byť)
    • soľ, mleté čierne korenie

     

    POSTUP:

    1. Očistenú špargľu povarte 3- 4 minúty v mierne osolenej vode. Potom ju sceďte a opláchnite v studenej vode.
    2. Nakrájajte na kúsky a spolu s fetou, maslom a vajíčkami rozmixujte. Ochuťte pár kvapkami citrónovej štavy,  ak chcete aj kôprom, osoľte a okoreňte.  

    Náš tip: Ak si na nátierke chcete pochutiť doma, môžete do nej pridať strúčik pretlačeného cesnaku. A kto má rád pikantné, nasekajte do nej čili papričku.

    Strana

    3/3

    Autor článku

    Mária Abrahámová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
    Reklama