Logo
Reklama

10 rád, ako odhaliť (ne)čerstvé potraviny: Pri nakupovaní si všimnite...

Tieto potraviny sú bohaté na dôležité vitamíny, minerály a ďalšie bioaktívne zložky, ktoré podporujú rôzne telesné funkcie a znižujú riziko chronických chorôb.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na každej balenej potravine je uvedený dátum spotreby alebo minimálnej trvanlivosti. Ale čo vtedy, keď obal nie je? Poradíme, ako okamžite skontrolovať čerstvosť potravín a doma si užívať plnú chuť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.
Výber pre vás