Logo
Reklama

Zemiakovo-hríbová polievka: Tá pravá jesenná na zahriatie

Zemiakovo-hríbová polievka

Zdroj: Dobré jedlo/Veronika Kollárová

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

O recept sa s vami podelila naša Veronika: "V týchto jesenných mesiacoch sa mi priam žiada dať si hustú teplú polievku. Ligurček v tomto jedle vytvorí neodolateľnú chuť a vôňu. Pre niekoho môže byt príliš výrazný, preto ho pokojne nahraďte petržlenovou vňaťou," povedala k polievke.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás