Logo
Reklama

Sušiť alebo mraziť HUBY? Profesionálny hubár odporúča toto!

Profesionálny hubár Erik Valentovič.

Zdroj: Robo HUBAC

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chodíte na huby? Sušíte ich, alebo radšej mrazíte? Prečítajte si rady Erika Valentoviča, jediného profesionálneho hubára na Slovensku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás