SUPERČOKOLÁDOVÁ TORTA S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMOM A S MALINAMI
Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková
PRE CELÚ RODINU I PRÍPRAVA 40 MINÚT I PEČENIE 30 MINÚT
3 rovnaké okrúhle formy s vyberateľným dnom a s priemerom 20 cm.
NA PIŠKÓTU
- 350 g zmäknutého masla
- 350 g kryštálového cukru
- 8 stredne veľkých vajec
- pár kvapiek vanilkového extraktu
- 250 g hladkej múky
- 1 balíček kypriaceho prášku
- 100 g práškového kakaa
NA CUKROVÝ SIRUP
- 100 ml vody
- 100 g krupicového cukru
NA ČOKOLÁDOVÝ KRÉM
- 300 ml smotany na šľahanie
- 200 g tmavej čokolády (72% obsah kakaa)
- 100 g mliečnej čokolády
NA ŠĽAHAČKU A OZDOBENIE
- 200 ml smotany na šľahanie
- 20 g práškového cukru
- 300 g malín
POSTUP: