Logo
Reklama

Dávajú figy? Berte a urobte s nimi hviezdny čokoládový koláč

Božská kombinácia čokolády , fíg a černíc

Zdroj: Instagram@biancazapatka

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Oválne alebo hruškovité plody figovníka sa považujú za jeden z najlahodnejších druhov ovocia. Získajú si vás svojou jemnou a sladkou chuťou. Na tento koláč budete spomínať a túžiť jesť ho znova a znova.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás