Reklama

Takto sa vám podaria NAJLEPŠIE REZNE: RECEPTY na nebíčko v papuľke!

Černohorský rezeň

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Tatiana Kubicová

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zhrnuli sme pre vás tie najlepšie recepty na rezne. Vyberte si, ktoré vám budú chutiť najviac.

Černohorský rezeň

Zdroj: Archív Dobré jedlo

Černohorské rezne

Rezník ukrytý v lahodnom cestíčku a keď sa posype syrom, tak je to hotové nebíčko! Recept je tu:

Plnený bryndzový rezeň

Bryndzovej plnky sa nebudete vedieť dojesť. Recept na túto lahôdku je tu:

Viedenský teľací rezeň

S našim videoreceptom sa vám táto prvotriedna fajnotka isto podarí!

Celý recept je aj tu:

Obrátené rezne

Niekto sa raz pri obaľovaní pomýlil a prišiel na geniálnu vec. Obrátené rezne sú super vec! Recept na ne nájdete tu:

Plnený mletý rezeň

Nechce sa vám klepať mäso? Potom mleté rezne sú tá pravá voľba. Sú také šťavnaté! Recept na ne je tu:

Pikantný rezeň s lečom

Zdroj: Archív Dobré jedlo

Pikantný rezeň s lečom

Ak máte radi štipľavé, pikantný s lečom je rezeň presne pre vás. Recept vás čaká tu:

Špenátovo-bravčový rezeň

Zdroj: Archív Dobré jedlo

Špenátovo-bravčové rezne

Keď nechcete mať veľké výčitky, rezeň so špenátom je to pravé pre vás. Recept máte tu:

Bravčové rezne s ananásom

Zdroj: Archív Dobré jedlo

Bravčové rezne s ananásom

Ak máte chuť na niečo sladšie a netradičné, rezne s ananásom budú pre vás dobrá voľba. Recept nájdete tu:

Bravčové rezne so šampiňónmi

Zdroj: Anza

Bravčové rezne so šampiňónmi

Na tento rezeň vám strúhanku netreba! Nech sa páči, recept je tu:

Stačilo vám rezňov? Máme pre vás aj iné recepty:

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.