Logo
Reklama

Slovenské Vianoce prevoňané týmito HLAVNÝMI jedlami

Kapor v mandľovo-cmarovom cestíčku

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Najviac pripravujeme ryby. Niekedy však z nich cítiť rybník viac, ako je nám príjemné. Filety či podkovičky preto namočte na niekoľko desiatok minút až hodín do studeného mlieka. To môžete prevoňať rozpučeným cesnakom a bobkovým listom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás