Logo
Reklama

Recepty na VANILKOVÉ ROŽKY z formičky pre začiatočníkov i pokročilých: Obaľované aj plnené!

Vanilkové rožky pre začiatočníkov aj pokročilých.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Z vianočného pečiva sa vanilkové rožky pečú medzi prvými. Naša cukrárka Veronika Kollárová má po ruke recepty, podľa ktorých ich upečie každý.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás