Logo
Reklama

Recepty na ŠOŠOVICOVÚ POLIEVKU pre bohatý rok: Slovenská nakyslo aj česká s párkom

Slovenská šošovicová polievka nakyslo

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Privítajte nový rok s tradičnou šošovicovou polievkou, ktorá je nielen chutná, ale aj symbolom hojnosti. Túto výživnú polievku urobíte aj s malými obmenami.

Diskusia

(0)

Autori článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás