Logo
Reklama

Ničí sa vitamín C varením? Poradíme vám, ako lepšie pripraviť jedlo

Mužovi dobre navarte - u mužov totiž naozaj ide láska cez žalúdok...

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

V najnovšej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie sme sa rozprávali s alergiológom a imunológom Petrom Pružincom o tom, koľko vitamínu C skutočne potrebujeme, ktoré potraviny ho obsahujú najviac a zisťovali sme, ako zdravšie pripraviť jedlo, aby sme neprišli o cenné vitamíny.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás