Logo
Reklama

Pripravte si skvelé BRYNDZOVÉ PAGÁČIKY! Tieto zvládne aj začiatočník

Bryndzové pagáčiky, ktoré vydržia byť krásne mäkké aj na druhý deň.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CyoImRVqj5A

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo vznikne spojením lahodných slovenských surovín? No predsa pagáčiky šťastia!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás