Logo
Reklama

Poďme na PIZZU! Na hociktorú od nášho kuchára Ľuboša

KARFIOLOVÁ PIZZA CAPRICCIOSA

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Poďme na pizzu! Na hociktorú z tých, ktoré pripravil náš kuchár Ľuboš. Pochutí si každý, kto má rád zeleninu, pikantnú chuť, klasiku i malé experimenty.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás