objednať časopis
všetky kategórie
Paradajková polievka s tarhoňou

Dobré jedlo/Robo HUBAČ

10 našich PARADAJKOVÝCH favoritov: Toto kuchtíme v Dobrom jedle najradšej

Paradajková polievka je kráľom nielen u detí. Sladká, hustá a ešte aj s opečenou tarhoňou. Ale z paradajok toho máme radi oveľa viac.

ROLKY SO ZLATÝM RATATOUILLE

Ratatouille
Zdroj: Dobré jedlo/Robo HUBAC

3 PORCIE, PRÍPRAVA 20 MINÚT, VARENIE 35 MINÚT, PEČENIE 25 MINÚT

NA OMÁČKU:

  • 1 cibuľu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 500 g žltých paradajok
  • 50 ml vody
  • cukor (podľa potreby)
  • soľ

NA RATATOUILLE:

  • 2 žlté papriky
  • 2 žlté cukety
  • 1 baklažán
  • 2 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 bobkový list
  • 2 stonky čerstvého tymianu
  • pár stoniek petržlenovej vňate

NA PLNENIE:

  • 2 žlté cukety
  • 2 baklažány
  • soľ, mleté čierne korenie
  • olej
  • bagetu

Postup je na druhej strane...