Logo
Reklama

Neprekonateľný HOVÄDZÍ GULÁŠ Marcela Ihnačáka: Dáva doň túto surovinu!

Hovädzí guláš Marcela Ihnačáka. Nesmie v ňom chýbať pivo a červená paprika - výborný recept.

Zdroj: DOBRÉ JEDLO/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mňam, tak toto je dobrota! Výborný recept na hovädzí guláš s čiernym pivom od šéfkuchára Marcela Ihnačáka si zamilujete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás