Logo
Reklama

Takto pečie porotkyňa z PEČIE CELÉ SLOVENSKO: Jožkin CHLEBÍK nemá chybu!

Dnes upečieme chlebík

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Hoci som vášnivá čokoholička, vôňu a zvuk čerstvo upečeného chleba u mňa zrejme netromfne ani tá najkvalitnejšia čokoláda,“ usmieva sa skúsená cukrárka a porotkyňa novej šou RTVS Pečie celé Slovensko Jozefína Zaukolcová. My jej rozumieme. A vy?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás