Logo
Reklama

Naše ZRNKÁ: Pripravte si chutné sladké aj slané jedlá

Naše zrná

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ruku na srdce, že rozpoznanie ovsa, špaldy, pohánky či pšena by nejednu gazdinku potrápilo. Zabudli sme na ne, a pritom sa z týchto obilnín dajú pripraviť chutné sladké aj slané jedlá!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás