Logo
Reklama

Vyrobené na Slovensku: Tradičné CHRUMKAVÉ praclíky, slané oblátky, tyčinky

Bernadeta Hajnalová

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Niečo klasické, niečo nové, niečo zdravé aj niečo domáce. Slovenské praclíky, slané oblátky, tyčinky, paličky, grisiny či chrumky majú len jednu chybu: Nikdy ich nie je dosť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás