Potrebujete: • 1 šálka jahôd • pol šálky manga • 1 šálka banána • 1 šálka kokosového mlieka • 1 šálka vody
POSTUP: Do mixéra vhoďte nakrájané ovocie, zalejte kokosovým mliekom a rozmixujte dohladka. Podľa potreby pridajte vodu a znovu premixujte. Vlejte do pohára.
POSTUP: Ananás i avokádo ošúpte, kelové a mätové listy opláchnite pod vodou. Všetky suroviny dajte do mixéra a dobre rozmixujte. Vlejte do pohárov a môžete podávať.
Potrebujete: • 3 stredne veľké mrkvy • 1 ošúpaný citrón alebo šťava z 1 citróna • 2 lyžice nastrúhaného zázvoru • pol lyžičky mletej kurkumy
POSTUP: Mrkvy ošúpte, nakrájajte na menšie kúsky, pridajte citrónovú šťavu, ošúpaný nastrúhaný zázvor a všetko rozmixujte. Na sitko položte jemnú tkaninu – gázu – a preceďte tekutinu tak, aby hrubšia dužina ostala zachytená. Do čistého šotu pridajte kurkumu, premiešajte a môžete podávať.
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.