Logo
Reklama

Jednoduchý HRNČEKOVÝ KOLÁČ so SLIVKAMI! Hotový ho máte raz-dva

Slivkový koláč

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Upečte si bleskový koláč, ktorý vás zachráni aj pri nečakanej návšteve. Bola by škoda nevyužiť pri jeho príprave šťavnaté a sladké slivky.

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás