Logo
Reklama

Indická pohostinnosť na tanieri: Bohaté karí, voňavé placky a osviežujúci dál

Šošovicové karí s vajíčkom.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Poďte si pripraviť tradičné indické jedlá, ktoré osviežia vaše každodenné varenie.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás