Logo
Reklama

Dobre PRIKORENENÉ polievky, po ktorých vám ostane teplúčko

VÝVAR S TEKVICOU, KAPUSTOU, CIBUĽOU A HUBAMI

Zdroj: Vermillon

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chladné dní si priam pýtajú jedlo na zohriatie. Náš kuchár Ľuboš pre vás pripravil polievky, po ktorých vám ostane teplučko až-až.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás