Bezlepkové VIANOČNÉ KOLÁČIKY: Budú chutiť nielen celiatikom!
16. 12. 2023, 20:06 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:32)
Súvisiace články
Vyhnite sa šialenstvu v obchodoch a VYROBTE CHUTNÉ DOMÁCE DARČEKY. Máme pre vás RECEPTY
Čerstvá VÍŤAZKA Pečie celé Slovensko robí božské OPERA REZY: Aha, Timi má PARÁDNY RECEPT!
Rozprávkové ORIEŠKY patria k Vianociam: Recepty na ORECHOVÉ GRILÁŽKY, PUSINKY, KOŠÍČKY AJ REZY
Poďte s nami piecť MEDOVÉ REZY MARLENKA: Chutia lepšie, než z obchodu!
VAJEČNÝ LIKÉR patrí k Vianociam: Naučíme vás, ako ho urobiť DOKONALÝ
Nepečené sviatočné DEZERTY Z KOŠÍČKOV: Ešte lepšie, než ŠUHAJDY!
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás
Reklama