Logo
Reklama

Ázijské zemiaky s pečeným bôčikom: Mňam, to je ale VEČERA!

Ázijské pečené zemiaky a pečený bôčik - skvelá kombinácia na dnešnú večeru!

Zdroj: Marek Bartoš/Gurmet

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čo dnes variť? Upečte si skvelý bôčik, ktorý sa bude rozpadať, a k nemu podávajte fantastické pečené zemiaky s ázisjkým šmrncom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás