Logo
Reklama

5x inak a vždy skvele! Dnes útočí TATARÁK

KLASICKÝ TATÁRSKY BIFTEK

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

A pozor, zameral sa na všetky vaše chuťové bunky. Či už si zamiešate mäsovú klasiku, menej tradičnú porciu s burratou alebo našu mrkvovú špecialitku, určite nakoniec poviete: Mňam!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás