Logo
Reklama

Stačí nám jeden BANÁN alebo hrsť ORIEŠKOV na pokrytie dennej dávky HORČÍKA?

Banány nie sú jediným zdrojom horčíka. Kde ho ešte nájdete?

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

V najnovšej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie sme sa rozprávali s farmaceutičkou Klárou Lapinovou o tom, či dokážeme z potravín získať dostatočné množstvo horčíka, ale aj čo robiť, aby sa nám najlepšie vstrebalo.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás