Logo
Reklama

Recepty z hlivy: Ako slaninka, čipsy, rezeň či trhané mäsko

Ako pripraviť hlivu, aby ju zjedli aj odporcovia húb a deti? Dozviete sa v našom podcaste Dobré jedlo pre Zdravie.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

S Veronikou Cyprichovou, pestovateľkou húb, sme sa rozprávali v najnovšej časti podcastu o tom, či môžeme jesť hlivu surovú, ako ju vieme pestovať aj sme si spolu uvarili chutné recepty.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás