Logo
Reklama

Hosť z Talianska TIRAMISU: Vždy mu otvoríte dvere dokorán (RECEPTY)

Pravé tiramisu

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nič talianskejšie už ani nemôže byť. Tiramisu - ten jednoduchý a geniálne dokonalý dezert si urobte presne na vašu chuť. A bez pečenia!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás