Reklama
Späť na článok
To je ale GURMÁN! AHA, ako oslavoval Junior svoje narodeniny
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Hollywoodsky herec sa zamiloval do SLOVENSKEJ ŠPECIALITY: Naozaj mu zachutilo TOTO?
Syn Balúchovej a Kollára mal narodeniny: Fíha, to bola oslava!
Filip Tůma má skvelý recept na PARENÉ BUCHTY: Takto mu ich robila milovaná starká!
Karin Majtánová oslávila 50-ku naozaj veľkolepo: Na jej TORTE necháte oči!
ZEMIAKOVÉ CESTO nasladko: Šúľance, mrežovník, lievance aj šišky
Rýchly dezert Aleny Heribanovej: Hotový za pár minút a chutí výborne!
FAŠIANGOVÝ OBED z Kopaníc: Myjavský kanón, plnený pupok aj koleno!
Petra Vlhová si dala PREROBIŤ BYT: Farebná KUCHYŇA vás určite prekvapí!
Dezerty z exotiky: Recepty plné vitamínov a skvelej chuti