Reklama
Späť na článok
Pozrite, ako pokročila NOVÁ KUCHYŇA slovenskej BARBIE!
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Aj naše celebrity milujú BIELU KUCHYŇU: Pozrite si tie najkrajšie zo všetkých!
V akej kuchyni varí modelka a moderátorka Soňa Skoncová? Takú farbu si nedá každý!
Monika Hilmerová si dobre vybrala! Pozrite, ako vie jej Jaro variť! Mňam...
Vášnivá kuchárka Monica z Priateľov predpovedá trendy! Nazrite do KUCHYNE herečky Courtney Cox!
V KUCHYNI Katky Koščovej: Romantika na vidieku vás ohúri!
V KUCHYNI Juraja Kemku: Čo poviete na ten NETRADIČNÝ OBKLAD?
Speváčka Misha má na vidieku úchvatnú KUCHYŇU: Unikátnu zástenu vyrobila z rodinného pokladu
Herečka Vlastina Svátková má KUCHYŇU s rôznymi VYCHYTÁVKAMI: Najprv ju mnohí kritizovali
Ako povýšiť tortu na LUXUSNÚ? Stačí jediná vec, pozrite!
Z KYSNUTÉHO CESTA pečie tie najlahodnejšie dobroty! Pridáte sa k nej?