Reklama
Späť na článok
Plánujete oslavu? ZABUDNITE na CHLEBÍČKY, pripravte TOTO!
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Naše najlepšie RECEPTY ZO SLIVIEK: Tieto dobroty nadovšetko milujeme
Rýchle RECEPTY Z CUKETY: Chutný zapekanec i frittata vám zachutia!
Krásna gurmánka MARTINA SCHINDLEROVÁ: Na tomto si pochutila v lete najviac!
Akou KÁVOU začínate deň? Pozrite, čo to o vás PREZRADÍ!
NAJLEPŠIE UHORKOVÉ OSVIEŽENIE: Tzatziki, tarator, okroška aj šalát
PERNÍČKY v lete i v zime: Videli ste KRAJŠIE ako ich robí TEREZA?
Milujete VODOVÉ NANUKY? Tieto DOMÁCE Z MÄTY A CITŔONU nemajú konkurenciu!
Jednoduché LETNÉ JEDLO: Super CESTOVINY S FETOU A PARADAJKAMI
SEMIENKA z tekvice a melónu majú veľa benefitov. Vedeli ste to?