Reklama
Späť na článok
NAHÉ TORTY vás presvedčia, že nedokonalosti môžu byť krásne!
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
MÚZEUM pre maškrtníkov: Jan si v Prahe otvoril to ZMRZLINOVÉ
Helena Vondráčková ani pred 80-kou nezaháľa! Večer skáče na pódiu a doma? Aha, čo stíha...
Bože, TO JE DOBROTA: Slivkové CESTENICE z Myjavy upečte podľa babičky Adama Pavlovčina!
Schudnem, ak budem jesť celý rok na raňajky to isté? Radí tréner Jany Landl
Ak chce žena RUŽOVÚ kuchyňu, je to odvážny dizajn či dôvod na rozvod?
Roztomilé TORTY PRE DETI: Táto cukrárka to s nimi vie!
Parádna KUCHYŇA Gáboríkovcov v Amerike: A keď uvidíte, čo je na terase! Nádhera!
BIELA KUCHYŇA nemusí byť NUDA! Pozrite si tieto elegantné inšpirácie
ROMAN JURAŠKO rád varí pre rodinu. Nezabúda ani na dážďovky!