Reklama
Späť na článok
Nádherne farebné kanapky! Toto je skutočná pastva pre oči
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Upečte VIANOČNÚ RYBU v celku: Finta známeho šéfkuchára zachutí celej rodine!
Čo všetko položiť na ŠTEDRÝ STÔL? Tipy etnologičky Katky Nádaskej vám prinesú šťastie!
Kvetka Horváthová vypeká na sviatky ako strela! Vyskúšajte jej RECEPTY
Ostala vám VIANOČKA? Pripravte z nej skvelé RAŇAJKY alebo VEČERU
Tradičný ŠTEDRÁK: Naučíme vás piecť najštedrejší VIANOČNÝ KOLÁČ
5 dobre vyladených KAPUSTNIČIEK: Určite nájdete takú, na ktorej si na VIANOCE pochutnáte
Domáce BONBÓNY: Recepty na nebíčko BEZ PEČENIA! Potešia aj ako vianočný darček
Žiada sa vám odľahčenie? Zapečený KEL S CHRUMKAVÝM CÍCEROM bude dobrá večera
Najlepšie PAGÁČIKY: Recepty na oškvarkové, syrové, zemiakové aj cesnakové!
Monike Hilmerovej PRASKLI NERVY pri vianočnom pečení! Ako to dopadlo?