Reklama
Späť na článok
MŇAM, tomu, čo navarila Monika Hilmerová by odolal skutočne málokto!
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Biedny kuchár Vratko Sirági: Kto mu každý deň chystá jedlo?
Potešia sa aj deti! Urobte si kuracie kúsky v kukuričných lupienkoch
Najlepší strúhaný tvarohový koláč: Tento recept bude milovať celá rodina
Voňavé raňajky: Sladké brioškové rožteky podľa Veroniky!
Twiinska v kuchyni všetkých ohúrila: Z tejto tradičnej dobroty sa tešili všetci