Reklama
Späť na článok
Idete piecť tortu a máta vás ZDOBENIE? Tieto torty vás presvedčia, že OVOCIE stačí!
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Jednoduché a božsky dobré! Tradičný RECEPT NA LEKVÁROVÉ PERKY BEZ ZEMIAKOV milujeme
Cukrárka pečie tieto SKVOSTNÉ DEZERTY NA ZÁMKU vo Francúzsku: Dokonalosť par excellence!
3 SUPER DEZERTY BEZ LEPKU: RECEPTY na poriadne čokoládové aj plné ovocia SÚ PRE VŠETKÝCH!
PARENÉ BUCHTY patria k prázdninám: Recept na tie pravé OD BABIČKY
Chalupár Ady Hajdu má ROZPRÁVKOVÚ KUCHYŇU: Inšpirujte sa krásnymi detailami!
Raňajky, či dezert? PALACINKOVÁ TORTA S MALINOVÝM KRÉMOM môže byť oboje!
Pozrite na SVIEŽI DEZERT Kvetky Horváthovej! ŠUP ŠUP hotový a budete sa zalizovať
Kysnuté RÍBEZĽOVÉ SLIMÁKY: Jednoduchý RECEPT na LETNÝ DEZERT zvládnu pripraviť aj deti
Aké RECEPTY si doniesli Z DOVOLENKY redaktorky Dobrého jedla? Tieto jedlá milujeme