Reklama
Späť na článok
Recept na dokonalé zahriatie: Táto CESNAČKA V DOMÁCOM BOSNIAKU je lepšia, než z koliby!
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Kuchár Michal Kordoš nepotrebuje sporák: Chutnú polievku uvarí na ohni. Tu je jeho RECEPT
ŠIŠKY aj tieto PLACKY pražte na BRAVČOVEJ MASTI: Aha, radí to aj odborníčka na zdravú výživu!
Ja som PAMPÚCH, PAMPÚŠIK a na FAŠIANGY nesmiem chýbať ani u vás! RECEPT
Cukrárka pečie vskutku ROZPRÁVKOVÉ BÁBOVKY: Och, to je DOKONALOSŤ!
Najklikanejšie RECEPTY NA PAGÁČIKY: GENIÁLNE oškvarkové, syrové, zemiakové aj cesnakové!
Z netradičných kombinácií ostanete PAF: Takýto obed vám zachutí vždy
Dokonalé ŠPENÁTOVÉ GNOCCHI podľa Miriam Kalisovej: Vyskúšajte ich ešte dnes!
Zázvor či cesnak? Pozrite, ktorý vám pomôže viac, keď vás obchádza choroba
Romantické VALENTÍNSKE CUPCAKES: Keď ich uvidíte, nespustíte z nich ZRAK!