Reklama
Späť na článok
Varte s rozumom! V jeden deň urobte ŠOŠOVICOVÝ PRÍVAROK a zo zvyšku uvarte KARÍ
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Rýchle a zdravé jedlo: Uvarte si ŠOŠOVICOVÝ ŠALÁT s jablkom a kuskusom
Čo uvariť na VEČERU? Máme pre vás BLESKOVÝ RECEPT: Chutný šošovicový DHAL s ryžou
Extra chutná ŠOŠOVICOVÁ POLIEVKA s klobáskou: Dokonale vyladený RECEPT, uvidíte!
Mária Čírová má SUPER RECEPT na šošovicovú polievku: Takto jej ju varil milovaný dedko!