Reklama
Späť na článok
Upečte si Bretónske srdce! Jednoduchý recept na pochúťku od Natache Pacal
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Tieto TIPY na pečenie od Paliho si odložte: Takto to robí víťaz Pečie celé Slovensko
Bento torty: Aj malý dezert môže priniesť veľa radosti!
KVÍZ: Tajomstvá dezertov - Ako dobre ich poznáte? Otestujte sa
Kakaové minibábovky s orieškami si zamilujete! Vyskúšajte tento jednoduchý recept
Roláda Adriany Polákovej, ktorú zvládne každý: Chutí aj vyzerá parádne!
Vintage torty z Disney rozprávok: Zamilujte sa do ikonického Lambeth zdobenia!